Gratis frakt på kjemi og filter ved bestilling over 1500,- betal trygt og enkelt med

Teknologi

Når du velger et Norrøna Massasjebad, tar du ikke bare avgjørelsen for et veldig vakkert designet boblebad, men også for et teknisk sofistikert basseng som er produsert med den nyeste teknologien. Spesielt V-serien vår oppfyller alle tekniske krav i konstruksjonen og er en av de beste utendørs boblebadene på markedet.  Moden teknologi - elegant design - utførelse av høy kvalitet

THERMO XTREME ISOLASJON

Med Thermo Xtreme Isolasjon er bassenget beskyttet mot varmetap på veggene, karets skall og gulvet. Bunnen av karets skall er i tillegg beskyttet av vårt velprøvde termiske skum. På sideveggene og på gulvet finner du en ca 3-4 cm tykk PEF-plate som brukes til isolasjon. Omtrent 0,5 cm tykk aluminiumsfolie med luftkamre plassert over den. Bunnplaten er laget av slitesterk ABS plast som er ekstra tykk. Det beskytter mot kulden på bakken og små dyr som ellers kunne trenge inn i bassenget.

SIRKULASJONSPUMPE

Nesten hver bassengmodell er utstyrt med en 24-timers sirkulasjonspumpe. Dette gjør at boblebadet kan operere med lavest mulig strømforbruk. Elite-serien har den spesielle Wave Eco-pumpen, som med en ytelse på ca. 100 watt sørger for maksimal effektivitet. I tillegg sørger hvisk-stille for komfort på høyeste nivå!

Unik Ramme

Understellet er en ramme i rustfritt stål som sikrer maksimal stabilitet. Stativene og den øvre rammen er laget av tre som tar bort vibrasjonene i bassenget. Dette lar deg kjøre utendørs boblebad så smidig som mulig.

Isolerende deksel

Hver modell leveres med et matchende isolasjonsdeksel. Fargen er tilpasset fargen på boblebadet. Styrken er konisk. Standard dekselet er 7-10 cm tykt.  Med Elite-serien er dekselet også sterkt med en tykkelse på 12-15 cm. Dette øker også lastekapasiteten, holdbarheten og isolasjonen.

Balboa kontrollteknologi

Hver bassengmodell leveres med en Balboa-kontroll. Balboa er markedsleder innen styringsteknologi for utendørs boblebad. Reservedels tilgjengelighet? - Det er så enkelt! Elite-serien er utstyrt med den nyeste generasjonen Spatouch-skjerm. Driften blir gjort enkel.

UV-lampe + ozonator

Bassengmodellene leveres i serien - Gull, Platina og Elite med et ozonsystem og en UV-lampe. Dermed støttes vannvedlikeholdet maksimalt og innsatsen minimeres.  Vi sørger for krystallklart vann.

Abs bunnplate

En ABS gulvplate eller kar (avhengig av modell) beskytter bassenget underfra mot fukt og skadedyr. I tillegg er denne bunnplaten også isolert nedenfra på modellene med Xtreme Isulation.

Rabatten gjelder på rensemidler og tilbehør

Bli en del av Norrøna klubben
Få 10% på dine bestillinger.
Takk for din påmelding
noe gikk galt, vennligst prøv igjen